Ja për kë do votoj në zgjedhjet parlamentare e 25 qershorit 2017

Në Shqipëri njerëzit janë kuriozë rreth preferencave politike dhe më specifikisht rreth partisë që do votosh në zgjedhje. Familja është e interesuar të votosh këtë ose atë parti në qoftë se dikush është i punësuar në administratë, një… Read More

Mozilla Tech Speakers Tirane nr.2

Të kujtohet edicioni i parë i Mozilla Tech Speakers në Tiranë? Pas interesit të lartë nga pjesëmarrësit, anëtarët e komunitetit Mozilla në Shqipëri filluam punën për organizimin e edicionit të dytë. Mozilla Tech Speakers 2 u organizua sërisht… Read More

Wiki Weekend Tirana 2016

Enciklopedia internetike Wikipedia, me mbi 30 milion artikuj në 287 gjuhë dhe me mbi 5 milion artikuj në versionin anglisht, konsiderohet pishtar i shpërndarjes së dijes së hapur. Nisur nga dëshira për të pasuruar artikujt në gjuhën shqipe… Read More

Mozilla Tech Speakers in Tirana 1

Tech communities are usually focused in one thing, they look after their own ‘garden’ mainly, their app, or their platform. This is not always a bad thing, but in my opinion it comes with the risk of you… Read More

“Gaining a Digital Edge: Freedom of Expression” conference in Belgrade

When: 16 October 2015 – 18 October 2015; Where: Belgrade, Serbia; Organized by Office of the OSCE Representative on Freedom of the Media, OSCE Mission to Serbia, SHARE Foundation, and Central European University. Some 200 participants, including journalists,… Read More