Ja për kë do votoj në zgjedhjet parlamentare e 25 qershorit 2017

Në Shqipëri njerëzit janë kuriozë rreth preferencave politike dhe më specifikisht rreth partisë që do votosh në zgjedhje. Familja është e interesuar të votosh këtë ose atë parti në qoftë se dikush është i punësuar në administratë, një… Read More