Announcing Wiki Loves Voices

Chased by our daily routine we tend to forget the challenges all the open knowledge hacktivist face in a daily basis, but mos important we tend to forget the amount of work that needs to be done by… Read More

Rifillon konkursi Wiki Loves Monuments 2015

Pas organizimit të parë gjatë vitit 2014 FLOSSK (Kosovë) dhe Open Labs (Shqipëri) riorganizojnë për herë të dytë garën e fotografisë Wiki Loves Monuments Kosovë dhe Shqipëri. Wiki Loves Monuments është një konkurs fotografik ndërkombëtar i monumenteve, organizuar… Read More