OSCAL | Open Source Conference Albania 2014

A friend of mine asked me some days ago about the reason I spend so much energy to promote projects related to free open source technologies that don’t always pay the bills. I was also asked the reasons… Read More

WikiAkademia Shqiptare

WikiAkademia Shqiptare është një prezantim që do të udhëtojë në qytete të ndryshme të trevave shqipfolëse, me qëllim aktivizimin e të rinjve dhe ekspertëve të projektit të dijes së hapur (open knowledge) Wikipedia për të rritur numrin dhe… Read More

RS interviste Top Channel Dec 2013

Pasdite në Top Channel

Intervistë pas Tech Camp 2013 në Top Channel pak a shumë si mashup termash teknologjike në më pak se 8 min.